Bestill laksefiske


Bestilling av laksefiske i Gaular i 2022 er nå åpen. Ikke la 2022 sesongen gå fra deg. Reserver ditt fiske i kalenderen under eller ta kontakt per telefon.

Gaula er hovedelv i Gaular vassdraget i Sunnfjord i Vestland, og er en av Vestlandets beste lakseelver.

Priser (6 stenger):
En uke 20 000,- inkludert MVA
Enkel dag: 3 000,- inkludert MVA

Husk å ta skjellprøve av fisken. Se info om skjellprøve her.

Les igjennom fiskereglene.

Bestill ditt fiske i kalenderen nedenfor. Vi vil kontakte deg ang ditt ønske. Vær oppmerksom på at bestillinger også kan gjøres via telefon, og det er derfor mulig at ikke kalenderen er oppdatert til enhver tid.

For å unngå spekulasjoner i om fisket blir bra eller ikke som følge av for eksempel vær og vannstand, er følgende regler satt:

50% av leie må betales som garanti når avtale er inngått. De resterende 50% må betales innen 1 måned før fisket starter.

Kansellering må skje innen 1 måned før fisket starter. Garantibeløpet på 50% tilbakebetales ikke ved kansellering. Senere kanselleringer medfører at hele beløpet må betales.

Leieavtale som inngås under 4 uker før fisket starter må betales umiddelbart i sin helhet via direkte betaling, som for eksempel Vipps. Dette kjøpet kan ikke heves.

Telefon +47 91 80 56 80 | +47 92 60 58 52

Ønsker du å ha et sted å overnatte. Ta inn på Gaular Fly Fishing Lodge som ligger like ved elven. Se mer informasjon om overnatting på denne siden http://www.gaulafishing.no/logde/. Reservasjon for overnatting gjøres per telefon eller epost.

Om du ikke får en ordrebekreftelse per mail eller blir kontaktet i løpet av 1 virkedag. Ring ett av numrene ovenfor så hjelper vi deg.

Orange og røde dager i kalenderen er allerede booket. Skulle din ønskede fiskeperiode allerede være utleid, ta kontakt per telefon så kan vi sette deg opp på venteliste i tilfelle vi får en avbestilling.

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar

Laks Gaula i Sunnfjord - Gaular vassdraget
Laks Gaula i Sunnfjord – Gaular vassdraget